+47 73 97 80 30

Om oss

Tidligere Sjøkaptein/Skipsmegler Jan-E.Pettersen,eller Captain Jan som jeg kalles på folkemunne, sluttet på sjøen for 6 år siden, etter 30år farstid, som matros/deksoffiser å de siste 20 år som Kaptein. Jeg har bred erfaring med Transport, er utdannet Sjøkaptein på Høyskolen i Trondheim/Kr.Sund/Bergen, samt examen som skipsmegler/befrakter.Har sertifikat på TruckGravemaskin/buldoser/kran etc, kjørte opp til vogntog kl.2, for 10år siden for å hjelpe med å kjøre hjelpesendinger til Øst Europa, da det var mangel på sjofører samt personell med erfaring fra arbed i utland, dette gjorde jeg på mine friturer fra sjøen.

 

For 7 år siden kjøpte jeg meg et eget Vogntog som jeg brukte kun til hjelpesendinger til Øst Europa, når jeg sluttet på sjøen begynte jeg å kjøre noen turer for noen Flyttebyrå som jeg kjente i forbindelse med min jobb i hjelpesending arbeidet. Dette har nå tullet på seg til å bli 70% av min jobb samt at jeg produserer å selger båter, å selger ved. Vi har nå 2 vogntog samt 1 mindre skapbil på 12t samt 
2 mindre biler vi bruker i by transport etc.

 

vi kjører flytting i hele Norge samt Nor Europa. Vi føler at vi har god kompetanse innen transport, å har de siste år kjørt skadefritt.Vi tar jobben veldig seriøst, å vi har null toleranse på skader, våre sjåfører er av samme oppfatning, å læres opp av meg personlig.

 

Vi ønsker nye kunder velkommen.

 


 

Jan – E Pettersen er daglig leder.

Adresse: 
Stibakken 5

7562 hundhammaren.

Mobil 922 91 774

Tlf 73 97 80 30

Fax 73 97 70 88

E-post: jamar-pe@online.no